Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nowy Dzial]Metin2-Zamienię / Wymienię /Sprzedam

Wasza opinia  

10 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto na Tak a Kto na Nie

• Tak
      2
    • Nie
      8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam propozycję żeby zrobić na forum nowy dział chodzi mi o metin2 wiele ludzi już pisze że zamienie albo sprzeda postac na metin2.pl ale nie można i

czy możemy to zmienić ? Oczywiście że tak wystarczy namówić Moderatorów.Po Co nam ten dział zapytacie :D? To ja wam odpowiem :D

Np. Gram sobie na Fkyt2 i mam do sprzedania postać np. 89lvl i chciał bym za tyle i za tyle na tym serverze albo na innym Yang albo wymienię tego woja za ninje itp.

Również możemy handlować kontami /yangi na metin2.pl ;-) wiele osób na tym forum ma postacie 40+lvl więc można się wymienić/sprzedać

Co wy Na to w ten sposób nie bedzie wielkiego spamu itp. ;-)

Czekam na wasze opinie :)

Opublikowano

Ehh .. czytasz regulamin forum? nie mozna handlowac na MPC

(nie bawie sie w moda , wyrazam opinie , jestem na nie , wiec bez 10% )

Opublikowano

Ja osobiście jestem za ! Tak znam regulamin i bez powodu by go nie napisali iż nie wolno handlować na forum , dlaczego? Bo jak by sie oszukiwali to byłby chaos! Ale tak od 300 postów mogl by byc . Tak z miesiąc lub dwa na próbe mozna by było dodac.

Opublikowano

Oszalałeś? Dopiero powstał nowy dział, a już kolejny?

Być może z czasem wprowadzimy tak zwany "Black Market" , ale jak na razie ogarniamy całą resztę.

Lecz mówię... z czasem, a na pewno nie będzie to najbliższy tydzien, ani miesiąc.

Nad wszystkim się pomyśli, ale teraz za szybko.

Don't feed trolls ;]

Opublikowano

Stanowczo nie, dopiero jest po wielkiej rewolucji w metinie, a ty chcesz już kolejną ?

A poza tym kokosz się na to nie zgodzi, bo na forum jest zakaz handlu.

Admin Cienia
Opublikowano

Nie będzie czegoś takiego, miał być bazar ale jak widać niema. Handel zabroniony.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Weteran
Opublikowano

Multi Cheats Player nazwa mowi za siebie : )

Forum o hakach :) nie handlu od tego przeciez jest board.metin2.pl

Jezeli chodzi o priv to na kazdym dedyku znajdzie sie forum gdzie mozna sprzedawac

Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p

Opublikowano

Oszalałeś? Dopiero powstał nowy dział, a już kolejny?

Być może z czasem wprowadzimy tak zwany "Black Market" , ale jak na razie ogarniamy całą resztę.

Lecz mówię... z czasem, a na pewno nie będzie to najbliższy tydzien, ani miesiąc.

Nad wszystkim się pomyśli, ale teraz za szybko.

Chcesz przejąć moje obowiązki zarządzania działem metin2 czy jak? Ty o tym decydujesz? bo ja teraz nie wiem...

top@ nie będzie czegoś takiego, głównie ze względu na to co napisał Xanter (nie chodzi o mnie) chodzi o te wszystkie kradzieże które będą na mpc...

ofc jestem na nie

Opublikowano

NIE

Na forum jest BlackMarket (upadly projekt) i moze kiedys zostanie wznowiony... A nawet jesli bylby to zgodnie z projektem handel obowiazywalby tylko poprzez allegro

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...